Roots Autoservice

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoservice.nl

Roots Autocrew logo

Remmen Zoetermeer

De remmen van uw auto laat u in de omgeving van Zoetermeer voordelig vervangen door Roots Autoservice in Pijnacker. Al meer dan twintig jaar verzorgen wij alle soorten onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan auto's. Ons streven is om te allen tijde topkwaliteit te leveren.


Werkzaamheden


Roots Autoservice is de juiste keuze als u de remmen van uw auto wilt laten vervangen in de omgeving van Zoetermeer. Bij ons wordt u te allen tijde binnen maximaal twee weken geholpen en kunnen wij in spoedgevallen zelfs direct van dienst zijn. Wanneer uw auto binnen is, gaan onze monteurs meteen aan de slag om de remmen onder uw voertuig te zetten. Mochten zij eventueel nog andere zaken aan uw auto vinden die gerepareerd moeten worden, kunnen zij dit ook gelijk voor u in orde maken. Dit gebeurt uiteraard niet zonder dat we daar met u contact over hebben gehad. In de tijd dat uw auto in onze werkplaats staat, kunnen wij ook vervangend vervoer voor u regelen. Mede hierdoor is Roots Autoservice het ideale garagebedrijf voor het vervangen van remmen in de omgeving van Zoetermeer.

Contact

U kunt uw banden in de omgeving van Berkel en Rodenrijs snel en voordelig laten vervangen door Roots Autoservice in Pijnacker. Bel meteen voor het maken van een afspraak naar 015-3693233, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl.


Maak een afspraak