Roots Autoservice

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoservice.nl

Roots Autocrew logo

Onderhoud Berkel en Rodenrijs

Alle typen onderhoud aan uw auto kunt u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs laten uitvoeren door Roots Autoservice. Wij zijn al bijna dertig jaar een hoogwaardig autobedrijf, dat zowel auto's verkoopt als repareert en onderhoudt. Een snelle werkwijze en uitstekende service hebben ons een goede reputatie opgeleverd.

Werkzaamheden

Onderhoud aan uw auto laat u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs op snelle en hoogwaardige wijze verzorgen door Roots Autoservice. Wij werken met een maximale afspraakstermijn van twee weken en kunnen spoedeisende gevallen zelfs direct service bieden. Onze vakkundige monteurs kunnen, wanneer uw auto binnen is gebracht, vrijwel direct zien wat er aan uw voertuig moet gebeuren. Nadat met u is overlegd welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, gaan wij meteen aan de slag en zorgen we ervoor dat uw auto op vlotte en vakkundige wijze wordt hersteld. In de tussentijd kunnen wij ook vervangend vervoer voor u verzorgen. Voor onderhoud aan uw auto komt u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs naar Roots Autoservice in Pijnacker.

Contact

Onderhoud en reparatie aan uw auto laat u in de omgeving van Delft op snelle en hoogwaardige wijze uitvoeren door Roots Autoservice. Bel meteen naar 015-3693233 voor een afspraak, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl. Als u uw auto wilt inruilen, kunt u via onze website eerst een offerte aanvragen.


Maak een afspraak